Fejedelmi pékség

A tiszakécskei Fejedelmi Pékség Kft. 1993-ban – három személy közös vállalkozásaként – alakult. Kenyér- és pékárú készítő tevékenységüket ez év januárjában kezdték meg. Napjainkra több, mint 90 alkalmazottat foglalkoztató tevékenységüknek köszönhetően 16 féle kenyeret és több, mint 50 fajta péksüteményt készítenek, vásárlóik nagy örömére. A kenyereket a hagyományos kovászos technológiával, kőlapos kemencékben sütik. Termékeik között a reform étkezést követők is megtalálják a számukra megfelelőt. Hiszen nemcsak finomlisztet, hanem rozslisztet, tönkölylisztet és rizslisztet is használnak. Sok termék pedig olajos magvakkal, magtöretekkel dúsítva készül.  

Fejedelmi Pékség Tiszakécske

Jelenleg 35 település 250 üzletét látják el friss pékárúval nap, mint nap. Telephelyük Tiszakécskén 2400 négyzetméteren alakították ki, melyből a sütőüzem 1200 négyzetméteren helyezkedik el. A telephelyen saját élelmiszerüzlet is kialakításra került.

Cím: Tiszakécske, Erkel fasor 6.

Tel: + 36 76 441 695

Termékek

A kenyerek készítése során a hagyományos, házias ízekre törekedve kovászos technológiát alkalmazva, kőlapos kemencében sütik a finom héjas, ropogós vekniket. Megtalálhatók a fehér és a sötét – élettanilag fontosabb összetevőket tartalmazó – kenyerek is, melyeket kizárólag természetes anyagok felhasználásával készítenek. Mindezen túl szeletelt, előre csomagolt termékeket is találunk a kínálatban.

Kelt tésztás termékek, kalácsok

A kelt tésztás termékek élesztő hozzáadásával, változatos formában és ízvilágban készülnek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Leveles tésztából készült termékek

Klasszikus és egyedi ízvilágot adó, hosszabban frissen tartható, minőségi növényi margarinok felhasználásával készült termékek.

Pogácsafélék

Melyek 4 féle ízben, formában és nagyságban érhetők el a kínálatban.

Fánkok

A hagyományos receptúrák alapján készített klasszikus farsangi fánkon túl töltött és mártott fánkok is elérhetők a kínálatban.

Ezeken túlmenően pedig mindig megjelenik a kínálatban egy-egy újítás, érdemes betérni, ha arra járunk.

Tiszakécskén túl pedig Kecskemét, Cegléd, Abony, Szolnok, Tiszaföldvár, Kunszentmárton, Csongrád és a közbeeső falvak üzleteit is ellátják a friss kenyér- és pékárúval.

Fejedelmi Pékség – Drive

A vállalkozás az elmúlt időszakban egy Drive rendszerű üzlet megnyitásával is bővítette a lehetőségeket. Itt ugyanis a kenyér- és pékáruk kínálata mellett egy kávézó és szendvicsező rész is a vásárlók kényelmét szolgálja, illetve lehetőséget ad a termékek nyugodt elfogyasztására.

A Drive ablak megnyitásával pedig a sietősebb vásárlókat célozzák meg, illetve azokat, akik nem mennének be az üzletbe.

Elérhetőség: Tiszakécske, Szolnoki út 

Mindenképpen keressük fel a pékséget, ha a településen járunk, nem fogunk csalódni!

https://hu.wikipedia.org/wiki/Tiszak%C3%A9cske

Vissza a kategória cikkeihez