Szállás Tiszakécske környékén

Szállás Tiszakécske környékén a közelben is bőven található. A szállás kínálat is rendkívül széles: a legkülönfélébb szállások várják az ide látogatókat a wellness hoteltől a vendégházakon át egészen a kempingekig.

A gyönyörű fekvésű Tiszakécske – a Bács-Kiskun megye észak-keleti részében – gyönyörű fekvésű kis város, mely a vizek ölelésében pinenésre és aktív időtöltésre egyaránt csábít. Többnyire ezért is nagyon népszerű célpont mostmár nemcsak a nyári időszakban, de egész évben bármikor.

Szállás Tiszakécske és környéke – látnivalók

Tiszakécske már önmagában is rengeteg programot kínál, de Tiszakécske és környéke sokkal több lehetőséget kínál, így érdemes több napra érkezni, hogy ne csak a város hangulatába kóstoljunk bele. Tiszakécske gyerekkel is számos érdekes, felfedezésre váró látnivalóval csábít, melyek felejthetetlen élményekkel gazdagítanak felnőttet, gyereket egyaránt. Ha időnk engedi egy kenutúrát is érdemes beiktatni.  

Szállás Tiszakécske környékén – kínálat Tiszakécske

Többféle szálláshely közül válogathatunk. Tiszakécske hotel tekintetében sem elhanyagolható, hiszen két szálloda is üzemel a településen, és ezek közül az egyik wellness szolgáltatásokat is nyújt. Illetve különböző programokkal, kényeztető szolgáltatásokkal várják a vendégeiket. Mindkettő az üdülőövezetben – kicsit távolabb a belvárostól – található, gyönyörű környezetben a Tisza közelében.

A legnagyobb kínálat apartman kategóriában található.  A magán szállások általában jól felszereltek, ahol kert is várja a vendégeket. Itt a nagyobb családok, baráti társaságok is megtalálják a számukra megfelelő méretű apartmanokat, vendégházakat. Vannak központi elhelyezkedésű és az üdülőövezethez közelebb eső, nyugodtabb, csendesebb környéken találhatók is. Kinek-kinek a saját szempontjainak megfelelően. 

A nyár eleji Kécskei fogathajtó verseny igen nagy népszerűségnek örvend, előtte már jó idővel érdemes szállást foglalni, ha biztosra szeretnénk menni!

Szállás Tiszakécske környékén – Cserkeszőlő

Cserkeszőlő nem messze van Tiszakécskétől és szintén fürdőjéről ismert település. A városban számos szálláslehetőség várja a vendégeket a legkülönfélébb szállás típusokkal. Még négycsillagos wellness hotel is megtalálható a kínálatban. De panzió és számos magán szállás közül válogathatunk.

https://szallas.hu/cserkeszolo?search=Cserkesz%C5%91l%C5%91(Cserkesz%C5%91l%C5%91%3B1)

Aqua-Spa Konferencia és Wellnes hotel  

Az Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness Hotel Cserkeszőlő településen a Gyógy-és Stranfürdőtől 200 méter távolságra található csodálatos környezetben.  A 2008-ban nyitott hotel 17 db kényelmes szobával, emellett 16 vendégházzal is várja a pihenni vágyó vendégeit a nyugalom szigetére. A szálloda házi kedvenceket nem fogad.

Cím: Cserkeszőlő, Thermál út 1.

Tel: + 36 20 338 1224

https://aqua-spa-hotel.hu/

Aqua-Lux Hotel

Az Aqua-Lux*** Wellness Hotel közvetlenül a Gyógy-és Stranfürdő mellett található. A szálloda 44 különböző igényeknek megfelelő szobával és apartmanokkal várja a vendégeit. A szállodában étterem – nyáron terasszal együtt – és cukrászda is található, mely nemcsak a nyári időszakban kínál különleges édességeket, hűsítőket. Igény szerint pálinka- és borkóstolót is szerveznek. Érkezzünk akár csak egy-két napra vagy hosszabb időre, nem fogunk csalódni.

Cím: Cserkeszőlő, Fürdő u. 27.

Tel: + 36 56 320 034, + 36 20 340 5279

https://aqua-lux.hu/

Solaris Apartman & Resort

A Solaris*** Apartmen & Resort közvetlenül a Gyógy-és Stranfürdővel szemben található. Az elegáns berendezésű szobákban nyugodt pihenésre van lehetőség, míg a legfelső szinten két panoráma teraszt alakítottak ki privát használatú szaunával és jacuzzival. A gyermekbarát hotel 44 szobával, apartmanokkal és lakosztályokkal várja a pihenni vágyó vendégeket. A gyerekeket játszótér, gokart pálya, bérelhető kerékpárok és bringóhintók is várják.

Cím: Cserkeszőlő, Fürdő u. 30.

Tel: + 36 20 621 7444

https://www.cserkeszoloapartman.hu/

Szállás Tiszakécske környékén – Lakitelek

Lakitelken elsősorban apartmanokban tudunk megszállni.

Club Hotel Tisza*** Lakitelek

A településtől néhány kilométer távolságra található Club Hotel Tisza az egyetlen szálloda a közelben. Itt wellness szolgáltatások mellett, termálvizes fürdő, számos szabadidős lehetőség várja az érdeklődőket. Többfél szállástípus közül választhatunk. Ugyanis a szállodai szobák mellett van kemping is és különleges jurta sátrakat is kipróbálhatunk.

Cím: Lakitelek, Felsőalpár tanya 3.

https://www.nepfolakitelek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=58:szallodai-es-kapcsolodo-arak&catid=14&Itemid=263

Szálláshelyek katalógusa Cserkeszőlő Alfa Apartman:

Vissza a kategória cikkeihez

Címlap kép: Hotel Club Tisza (forrás: https://hovamenjek.hu/lakitelek/hotel-club-tisza)