Tiszakécske állás

A Bács-Kiskun megye észak-keleti csücskében található Tiszakécske állás tekintetében is népszerű. Az 1986-ban városi rangot kapott település folyamatosan fejlődik és a fürdőn kívül egyre több kisebb-nagyobb üzem, cég is található. Tiszakécske lakossága szerencsés helyzetben van, hiszen a 2018. januári KSH adatok szerint a megyében itt a Tiszakécskei térségben volt a legalacsonyabb a munkanélküliség aránya. Ennek egyrészt oka Kecskemét közelsége és a település folyamatos fejlődése is.  Az előbbi főleg a Mercedes-Benz gyár kapcsán jelent álláslehetőséget, az utóbbi pedig a turisztikában. Amit bár a covid megtépázott, a belföldi szálláslehetőségek felértékelődtek a korábbiakhoz képest, hiszen az utazások jó része a hazai szálláshelyekre korlátozódott.

A város fejlődése

Tiszakécske Önkormányzat honlapját megnézve látszik, hogy önkormányzati, infrastrukturális, szabadidős és egyéb újítások, fejlesztések folyamatosan a városban.  Fontos mezőgazdasági szerepet játszott – és játszik mind a mai napig – a térségben. Ennek köszönhető, hogy bár a tiszakécskei Tiszagyöngye Termelőszövetkezet megszűnt, a mezőgazdasági tevékenység nem. Bács-Kiskun megye homokos, löszös talaja ugyanis nemcsak a szőlőtermesztésnek kedvez.

 A régió 19. legnagyobb városának sajátossága, hogy három megye – Bács-Kiskun, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok – határán fekszik, ezzel is megkönnyítve az elhelyezkedési nehézségeket. Ennek ellenére a várost a legfőbb közlekedési útvonalak nem érintik. Hiszen távol esik a régió központjától Szegedtől. A közelben halad a 44. sz. főút, a 4625 sz. és 4623 sz. utak. Azonban 2015 nyarától ismét működnek a korábban megszűnt komp- és csónak átkelők is Tiszakécske és Nagyrév, valamint Tiszakécske és Tiszainoka között.

Tiszakécske állás lehetőségek a különböző portálokon

Az elérhető állások Tiszakécske és környékére az egyik legnépszerűbb állásportálon:  https://www.profession.hu/allasok/tiszakecske/ oldalon találhatóak.

Valamint a https://tiszakecskeallas.hu/ oldalon, mely portált abból a célból hozták létre, hogy a helyi és környékbeli cégek és álláskeresők a lehető leghatékonyabb módon találjanak egymásra. Oldalukon olyan cégek és vállalkozások hirdetnek, akik Tiszakécskén, illetve környékén keresnek munkaerőt, így a regionális oldalnak köszönhetően, orientáltan zajlik a munkaerő keresése. Az oldal ingyenesen biztosít a cégek számára hirdetési lehetőséget, így azon bőséges és változatos ajánlatokkal várja a munkavállalókat. Az innovatív megoldásoknak, magas szintű kivitelezésnek köszönhetően folyamatosan növekvő népszerűségre tesz szert az oldal.

További álláskeresési portálok:

https://www.jobmonitor.hu/allasok/tiszakecske/

https://www.jobinfo.hu/tiszakecske/

Vissza a kategória cikkeihez

Címlap kép: Balogh tészta (forrás: https://baloghteszta.hu)