Tiszakécske bowling

Tiszakécske bowling és egyéb szabadidős kikapcsolódási lehetőségek szempontjából is jó választás. Akár aktívan, akár passzívan szeretnénk eltölteni az időt, e gyönyörű fekvésű város, mindenre kínál megoldást. A gyönyörű fekvését részben annak köszönheti, hogy az élő Tisza 22,5 km hosszan kanyarog a település mellett. Fekvése emiatt igazán egyedülálló és bármely évszakban csodálatos természeti látnivalókkal kecsegtet.

Tiszakécske aktívan

Tiszakécskére érdemes több napot tervezni egy hétvégénél, mert ha a városból ki sem tesszük a lábunkat, akkor is több napnyi látnivalót tartogat. A környék felfedezése pedig szintén megér pár napot.

A Tisza mentén a szabadstrand nyáron számos programmal várja a látogatókat a fürdőzésen túl. Hiszen pecázhatunk, élvezhetjük a hűs habokat, de ezen túlmenően különféle programokkal – homokvárépítő és zenei rendezvények – várják a hűsölésre vágyó vendégeket.

A Holt Tisza partján elsősorban a horgászok találják meg a számításaikat. Bár a horgásztó gyönyörű természeti környezete nemcsak a horgászás szerelmeseinek kínál felüdülést.

Természetjáróknak a Tisza-parti kilátó megmászása vagy a holtág mentén futó Nádirigó tanösvény bejárása biztosít felejthetetlen élményt. Aki távolabbra vágyik, akár csónakon, akár kétkeréken felfedezheti a folyó környékét. Az aktív pihenést kedvelőknek vizitúra, nordic walking túrák és biciklizési lehetőségek is rendelkezésére állnak.   

Tiszakécske környéki látnivalók közül érdemes a Tiszakürti Arborétumba is ellátogatni, mely szintén a Tisza partján terül el. Hatalmas fáival, gyönyörű virágaival – és az arborétum területén felbukkanó őzekkel – minden évszakban szemet gyönyörködtető látványt ígér. A fák alatt a pihenés, a jóleső csend, a madarak éneke, mind-mind lelki feltöltődést kínál.

Tiszakécske bowling, darts

Tiszakécskén bowlingozásra az üdülőövezet területén található Parton Hotelban nyílik lehetőség. 2 sávos bowlingpályán próbálhatjuk ki az ügyességünket. Ezen kívül biliárd, csocsó és darts is rendelkezésre áll nemcsak szállóvendégek részére. A gyönyörű környezetben fekvő hotel a szabadstrand és a fürdő között található sétatávolságra a különböző étkezési lehetőségektől. Aki pedig bulizni, táncolni szeretne, annak a Club Kókuszban nyílik erre lehetősége. Egész héten este 11 órai, pénteken, szombaton éjjel 2 órai nyitvatartással.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Bowling

Vissza a kategória cikkeihez