Tiszakécske cukrászda

Tiszakécske cukrászda tekintetében nem bőségesen ellátott település. Mivel cukrászda csak kettő található – bár az egyik már évtizedek óta üzemel – fagyizó annál több. Igaz a fagylaltozók jellemzően a nyári időszakra nyitnak ki. A – több, mint 50 éve üzemelő – Szegedi Cukrászda mellett a Fejedelmi pékség kínál édességeket is a termékei között a városban. Ez utóbbi ugyanisa péksütemények mellett számos édességetfánkokat, piskótákat, különböző kalácsokat – is kínál a termékpalettán. Ezen kívül Cserkeszőlőn, Cibakházán vagy Tiszaföldváron található a közelben cukrászda. Fagyizó Lakitelken is.

Tiszakécske fagyizó

Tiszakécskén több fagylaltozó is a vendégek rendelkezésére áll. Van, ami a belvárosban és van, ami a szabadstrandon üzemel.

Florenzo Fagyizó

Cím: Tiszakécske, Béke tér 1-3.

Telefon: + 36 30 938 1645

Nyalat Fagyizó

Cím: Tiszakécske, Szabadstrand 5.

Telefon: + 36 20 326 5458

Tiszakécske cukrászda

Szegedi Cukrászda

A Szegedi Cukrászda 1971 óta működő családi vállalkozás, mely már a második generáció óta foglalkozik az édességek készítésével. Azóta is minőségi kínálattal és folyamatosan bővülő termékekkel várják a vendégeket.

Cím: Tiszakécske, Szolnoki út 21.

Telefon: + 36 76 441 484

E-mail: szegedi.cuki@gmail.com

Nyitvatartás: H-K: Zárva, Sz-V: 9.00-18.00

2021-ben már az 50 éves fennállásukat ünnepelhették. Ebben az évben pedig Nagykőrös felé is bővítettek, hiszen megnyitották ottani üzletüket is a korábbi Kékjuhar Cukrászda helyén. Szintén minőségi termékekkel, különleges kávékkal és italokkal várják a vendégeket.

Cím: Nagykőrös, Kecskeméti út 12.

Telefon: + 36 70 403 7728

E-mail: szegedi.cuki@gmail.com

Kis Virág Presszó-Amaretto Fagyizó

Kávékülönlegeséggel, és olasz alapanyagokból készült fagylattal, valamint a lakitelki Anna Presszóból sütemények széles kínálatával várják a vendégeket.

Cím: Tiszakécske, Béke tér 6.

Telefon: + 36 70 772 6425

Nyitva tartás: H-V: 10.00-20.00

Érdemes felkeresni őket, ha egy finom süteményre, fagylaltra, kávéra – netalán mindre egyszerre – vágynánk. Akár a város látnivalóinak felfedezése, akár egy fürdőzés után.

Hiszen Tiszakécske számos lehetőséggel, programokkal várja a pihenni vágyó vendégeket. De itt az aktív pihenést keresők is megtalálják a számításaikat, hiszen a Tisza és a természet közelsége számos lehetőséget kínál.

Tiszakécske önmagában is rengeteg programot kínál, mely nem fér bele egy hétvégébe. De ha ehhez a környékbeli látnivalók kínálatát is hozzávesszük, akkor az már bőven egy hetes program. Érdemes ezért több napra érkezni, hogy ne csak a város hangulatába kóstoljunk bele. Érdemes ehhez szállást időben foglalni, mert bár számos lehetőség adott, a népszerű programok környékén nehéz már foglalni.

A Tisza környéke és a hangulatos kis város is felfedezésre vár, aki kihagyja felejthetetlen élménytől fosztja meg magát.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Tiszak%C3%A9cske

Vissza a kategória cikkeihez