Tiszakécske kemping

Tiszakécske kemping tekintetében is jól ellátott település, hiszen a vizek városának nevezett városka nyáron nagyon népszerű a turisták körében. A festői szépségű település üdülőterülete ilyenkor benépesül, és a Tisza-parton található szabadstrand is a fürdőzők zsivajától hangos. Tiszakécske időjárása rendkívül kedvez a nyári fürdőzéseknek, hiszen a napsütéses órák száma rendkívül magas a területen és viszonylag kevés csapadék esik.

Tiszakécske kemping

Emiatt is érdemes kempingekben is megszállni. Annál is inkább, mert több közül is válogathatunk, ráadásul nagyon jó helyen fekszenek. Tiszakécske – és környéke felfedezésére egy hétvége nem elég. Érdemes hosszabb időt itt tölteni, hogy a látnivalókat is ki tudjuk élvezni és pihenésre is szánjunk időt. Mind az aktív-, mind a passzív pihenést keresők megtalálják itt a számításaikat. A város rendkívül sok lehetőséget kínál. A kulturális látnivalókon, nevezetességeken túl a Fürdő és a strand kihagyhatatlan program.

Túrázásra is sok lehetőség kínálkozik a Tisza partján és kiépített tanösvények is várják a látogatókat. Természetesen csónakkal vagy kenuval is felfedezhető a környék, de számos bicikliút a bringára pattanásra is csábít. Kerékpár, csónak és nordic walking botok bérlésére is van lehetőség akár a kempingek területén is.

Tiszaparti Termálfürdő Kemping

A Termálfürdő területén található. Különböző méretű parcellákkal várja a kempingezni vágyókat egész évben. A kemping lakói részére a Fürdő használata ingyenes, melyet közvetlen átjáróval lehet megközelíteni. Itt számos wellness- és egyéb gyógyászati, szépészeti szolgáltatás várja az érdeklődőket.

Kisállat barát, így kedvenceinket is hozhatjuk magunkkal a kikapcsolódásra szánt időben.

Cím: 6060 Tiszakécske, Rózsabarack tér 2.

Telefon: + 36 76 441 363

www.tiszapartifurdo.hu

Kerekdombi Termálfürdő Kemping

A kerekdombi kemping távolabb esik a város zajától, így aki a csendes pihenést keresi, megtalálta a megfelelő helyet. A strand több, mint 50 éve üzemel, melyet 2014-ben újítottak fel és ki is bővítették.

Az idelátogatókat 2 gyógymedence, egy élménymedence, egy úszómedence, egy jakuzzi és 2 merülőmedence várja. A legkisebbekről sem feledkeztek meg, nekik egy pancsoló és egy anakonda csúszdás gyermekmedence került kialakításra. 

A fürdő különlegessége a gyógyvíz mellett az 1500 m2-en elhelyezkedő különleges Kneipp-liget. Itt a sétautak különböző járófelülettel kerültek kialakításra a végtagok reflexológiai ingerlésének érdekében. Ezen túlmenően azonban wellness szolgáltatások is várják a látogatókat. Az egyik legkülönlegesebb az 50 fő befogadására alkalmas finn szauna.

Cím: 6060 Tiszakécske, Kerekdomb u. 1.

Telefon: + 36 76 441 568

www.termaldomb.hu

Anita Kemping

Az Anita Kemping a Tisza parttól nem messze kínálja a sátor- illetve lakókocsi helyeket. De nyaralóházakkal is várja a pihenni vágyókat. A Fürdő csak 100 méterre található, a Tisza a szabadstranddal 600 méter.

Számos szolgáltatás (kerékpár, kenu bérlés, szabadidős tevékenységek, főzési lehetőség, transzfer stb.) szolgálja a pihenni vágyók kényelmét. Wi-fi a kemping teljes területén elérhető.

Cím: 6060 Tiszakécske, Tisza-part, Bem u, 5372 hrsz.

Telefon: + 36 76 950 845, + 36 30 214 6002

www.anitacamping.hu

Anita Camping: