Tiszakécske Sport pizzéria

A Tiszakécske Sport pizzéria közvetlenül a település Sportcentruma mellett található. A Sportcentrum 2017 nyarára újították fel és adták át mindenki legnagyobb örömére. A megnyitó rendezvényen a Tiszakécske Öregfiúk csapata a Magyar Színész Válogatott és a Ferencvárosi Öregfiúk csapata is játszott egymással. A Tiszakécske foci rendezvények rendkívül népszerűek nemcsak a helyi szurkolók körében. A gyönyörű természeti környezetben található 

Tiszakécske Sport pizzéria

A tiszakécskei szurkolók a mérkőzések előtt és után is szívesen beszélgetnek a pizzériában, ami nemcsak a helyiek körében népszerű. Bár Tiszakécske étterem tekintetében egyébkéntis rendkívül jól ellátott település. Főleg a nyári időszakban nő meg a kínálat, mivel az üdülőövezetben számos étkezési lehetőség nyílik meg a látogatók számára közvetlenül a Tiszaparton a szabadstrand területén is.

Tiszakécske rendkívüli természeti adottságokkal ellátott település, hiszen 22,5 km hosszan határolja a Tisza és gyönyörű természeti környezetben található. Az üdülőövezet benépesül a nyári időszakra. A Sport pizzéria pedig rendkívül jó helyen fekszik a városközpont és az üdülőrész között félúton. A nevével ellentétben nemcsak pizzákkal várja a finom ízekre vágyó vendégeket. A pizzák, hagyományos ételek mellett frissensültek, tészták, saláták, sőt még thai ételek is megtalálhatók az étlapon. Helyben fogyasztás mellett, kiszállítási szolgáltatás is elérhető. Az ételek ízletesek és az adagok rendkívül hatalmasak.

Különböző gyors ételek – hamburger, hot-dog – is megtalálható a kínálatukban. Így, aki csak egy gyors harapnivalóra vágyik, az is megtalálja a számítását. Egész évben minden napi nyitva tartással várják a betérő vendégeket már délelőtt 11-től egészen este 21.30-ig.

Elérhetőségek:

Cím: Tiszakécske, Szabolcska u. 35.

Telefon: + 36 30 582 8097

https://sport-pizzeria.eatbu.com/?lang=hu

Vissza a kategória cikkeihez