Tiszakécske szállás

Tiszakécske szállás tekintetében igazán jól ellátott település. Hiszen a város szállás kínálata rendkívül széles: a legkülönfélébb szállások várják az ide látogatókat a wellness hoteltől a kempingekig. Tiszakécske – melyet a vizek városának is hívnak – gyönyörű kis város a Tisza mentén, mely évről-évre egyre több látogatót vonz a tiszakécskei programoknak és a számos szabadidős lehetőségnek köszönhetően. Népszerűsége pedig a Covid időszakában csak egyre nőtt, hiszen a külföldi utazási lehetőségek beszűkülésével a hazai vendégek egyre inkább a vizek, fürdők menti településeket részesítette előnyben.

Tiszakécske szállások – látnivalók

Tiszakécske önmagában is rengeteg programot kínál, mely nem fér bele egy hétvégébe. De ha ehhez a környékbeli látnivalók kínálatát is hozzávesszük, akkor az már bőven egy hetes program. Érdemes ezért több napra érkezni, hogy ne csak a város hangulatába kóstoljunk bele. A Tisza környéke és a hangulatos kis város is felfedezésre vár, aki kihagyja felejthetetlen élménytől fosztja meg magát. Ha időnk engedi egy hajózási vagy csónakázási programot is érdemes beiktatni. De biciklire pattanva élvezhetjük igazán a nyugodt kisváros adta lehetőségeket. Mert ahhoz túlságosan nagy területen fekszik, hogy gyalogosan bejárjuk, autóval viszont csak elsuhanunk a sok szépség mellett. Érdemes tehát biciklivel felfedezni a környéket annál is inkább, mivel számos bicikliút szeli át a várost és fut a Tisza partján.

Tiszakécskei szállások kínálata

Többféle szálláshely közül válogathatunk, a hotelek az üdülőterületen találhatók, a városközponttól kicsit távolabb. A legkülönfélébb, kényeztető szolgáltatásokkal és szabadidős tevékenységekkel várják a vendégeket. A panziók is a kényelmesebb vendégeket várják, étkezés szinte mindegyikben alapszolgáltatás.

A legnagyobb kínálat a tiszakécskei magánszállásokból van. A magán szállások általában jól felszereltek, ahol kert- és sok helyen vízpart vagy medence is várja a vendégeket. Itt a nagyobb családok, baráti társaságok is megtalálják a számukra megfelelő méretű apartmanokat, vendégházakat. Vannak vízhez közeli szálláshelyek az üdülőrészen és a központban is. Kinek-kinek a saját szempontjainak megfelelően.  

A nyári Kécskei fogathajtó verseny igen nagy népszerűségnek örvend, előtte már jó idővel érdemes szállást foglalni, ha biztosra szeretnénk menni!

Egy biztos: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet!

Tiszakécske Barack Hotel:

https://szallas.hu/tiszakecske

Vissza a kategória cikkeihez

Címlap kép: Liget Apartmanházak (forrás: https://ligetapartmanhazak.hu)