Tiszakécske vízitúra

Tiszakécske vízitúra tekintetében is számos lehetőséggel várja a víz és a kenuzás szerelmeseit. Ez a gyönyörű fekvésű Bács-Kiskun megyei városka ugyanis számos lehetőséggel várja a szabadidő aktív eltöltését kereső vendégeit. De nemcsak őket, hiszen az egész év során megrendezésre kerülő különböző Tiszakécskei programok között bárki talál számára megfelelőt.  Bár a pandémia alatt számos esemény nem kerülhetett megrendezésre, a szervezők igyekeztek alkalmazkodni a változó feltételekhez.

Tiszakécske vízitúra

Tiszakécskén vízitúra megállóhely is van, így aki hosszabb túra során áll meg itt, azt is számos szolgáltatás, lehetőség várja. Az új vízitúra központ a Halász utca 30. alatt – a Tisza-parton, az árvízvédett oldalon található szabadstrandtól megközelíthető – várja a vízi sportélet kedvelőit. Nemcsak megpihenni tudunk itt, de akár kiindulópontjául is szolgálhat a helyszín a különböző vízitúráknak.

Tiszakécske kenubérlés

Nemcsak itt – a vízitúra megállóhelyen – de a városka több pontján is lehetőség van csónakok, kenuk bérlésére. Nemcsak a tapasztaltabb túrázókat várják azonban, hiszen oktatási lehetőség is adott. Vagy akár tapasztalt túravezető szolgáltatását is igénybe vehetjük a különböző túrák megszervezésére, lebonyolítására egyaránt. Nemcsak egyéni, csoportos igényeket is kiszolgálnak.

Ha pedig megfáradtunk az egész napos evezés után, az izmainkat a Tiszakécskei fürdő gyógyvizes medencéiben, illetve a szaunában lazíthatjuk ki. Érdemes a fürdőt is felkeresni. Ráadásul akkor is jó választás, ha az időjárás keresztülhúzta a számításainkat.

Tiszakécske szállás

Tiszakécske szállás tekintetében igazán jól ellátott település, de – főleg a rendezvények idején nagyon népszerű, így – érdemes már jó előre szállást foglalni. A kempingtől kezdve a magánszállásokon túl a hotelig, mindenféle szállástípus megtalálható a városkában.  

Mivel Tiszakécske és környéke is számos látnivalóval, érdekességgel szolgál, akár érdemes néhány nappal megtoldani a hétvégét és bebarangolni a környéket. Vagy akár csak a madarak csicsergését hallgatva és a víz fodrozását figyelve horgászni a környező halastavak egyikén vagy a Holt-Tiszán

Tiszakécske:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Tiszak%C3%A9cske

Vissza a kategória cikkeihez